PRIVATE LEASE BIJ AUTOMOBIELBEDRIJF VELSERBEEK

Private Lease is een manier om als particulier voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto te rijden. Bij Private Lease kies je een nieuwe auto uit alsof het een mobiele telefoon is. Je bepaalt hoe lang je de auto wilt leasen en hoeveel kilometers je per jaar rijdt. Op basis van die gegevens betaal je een vaste leaseprijs. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. Motorrijtuigenbelasting, verzekering en onderhoud zijn namelijk bij het leasebedrag inbegrepen. Bekeuringen of een eigen risico bij schade kunnen extra kosten veroorzaken.

Je hoeft niet te sparen voor een nieuwe auto. Automobielbedrijf Velserbeek koopt de auto. Je wordt daarom geen eigenaar van de auto. Leasen is huur voor langere tijd. Je gebruikt de auto van Velserbeek en levert die daarna weer in. Bij een Private Lease auto betaal je geen bijtelling. Alleen bij een leaseauto via de werkgever betaal je bijtelling. Je least de auto in dit geval zelf.

KEURMERK PRIVATE LEASE

Het Keurmerk Private Lease hoort bij de Stichting Keurmerk Private Lease. De Stichting Keurmerk Private Lease stelt zich ten doel de consument te beschermen. Dankzij het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen.

Het Keurmerk Private Lease staat voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Helderheid en transparantie
  • Onafhankelijkheid

Private Lease

Private Lease

AUTOMOBIELBEDRIJF VELSERBEEK

Automobielbedrijf Velserbeek is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte wagen? Een personen- of bedrijfswagen? Bij ons vindt u de merken Renault, Dacia, Hyundai en Mazda. Met vier vestigingen garanderen wij service en mobiliteit binnen de regio Kennemerland, Haarlem en omstreken.

Bij ons bent u verzekerd van een uitgebreide dienstverlening, eerlijk en volledig advies en optimale service. Wij bieden diversiteit, zowel zakelijk als privé. Ons team staat altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

HET ONTSTAAN VAN AUTOMOBIELBEDRIJF VELSERBEEK

In 1960 opende Automobielbedrijf Velserbeek aan de Groeneweg in IJmuiden zijn deuren. Sindsdien weet men ons te vinden als het om mobiliteit gaat. Na 40 jaar zijn we verhuisd naar onze vestiging in de Velserbroek. Direct aan de N208. Naast Renault zijn we daar vanaf 2005 van start gegaan met het merk Mazda. In 2010 is er een aftersales vestiging voor Renault geopend aan de Grijpensteinweg in Haarlem. In 2013 hebben wij een derde merk toegevoegd. In een aparte vestiging in de Velserbroek vindt u het automerk Hyundai. Daarnaast kunnen wij met Auto RC aan alle merken onderhoud en reparaties uitvoeren en zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van alle storingen.

KOM LANGS BIJ VELSERBEEK

Bent u benieuwd geworden naar wat Velserbeek allemaal voor u te bieden heeft? Twijfel niet en kom eens langs in één van onze vestigingen voor vrijblijvend advies of een lekker kopje koffie en maak kennis met ons enthousiaste salesteam.